Den perfekta presenten

Förgyll vardagen med den perfekta presenten - en upplevelse på Operakällaren. Beställ ett presentkort till dig själv eller till någon annan direkt på vår hemsida. Presentkorten skickas via post och är giltigt 1 år från inköpsdatum.

Under sommaren kan det ta några dagar extra att få hem sitt presentkort, vi hoppas på er förståelse.

Operakällarens presentkort gäller på samtliga avdelningar inom AB Operakällaren, Operakällarens Matsal, Bakfickan samt Operabaren

Festmåltid i Operakällarens Matsal

Festmåltiden inleds med vår egen Champagne, Cuvée Operakällaren. Därefter så kommer ni att avnjuta en avsmakningsmeny, väl komponerad av vår köksmästare.

Till festmåltiden serveras en flaska särskilt utvalt vin eller om ni önskar fortsätta med vår egen Champagne, Cuvée Operakällaren. Självklart serveras alkoholfritt alternativ för de som önskar.

Avsmakningsmeny med vinpaket

Avsmakningsmeny med vinpaket är den ultimata upplevelsen i Operakällarens Matsal. Köket har tillsammans med våra sommelierer satt ihop en resa inom mat och vin.

Presentkort på valfritt belopp

Den perfekta presenten att ge bort där ni själva väljer det belopp och upplevelse som passar er. Prata gärna med våra hovmästare om vilket belopp som passar respektive restaurang.