Á la carte meny
Á la carte
3 rätter - 1700 kr
Ert val av förrätt, varmrätt & dessert
Förrätter
»Tigerbiff« med Kalix LöjromTartar på rådjur med pepparrot, gräslök & kärnmjölk | |
Terrine på Naturlig Foie Gras »Signatur«Pistaschkrokant, punschkaramell & pepparflamberad ananas | |
Pilgrimsmussla från Hitra med PerigordtryffelVinterkål, späd broccoli & kåldashi | |
Stekt KalvbrässKarljohansvamp, salvia, brynt smör & rostad vitlök |
Varmrätter
Rotselleri med svamp & enbärKarljohansvamp, syltad rotselleri, muscatpumpa, granskott & pepparsky | |
Skreitorsk med BergamottPurjolök, knivmusslor, hjärtmusslor & jalapeno *lägg till Rossini Gold Selection Caviar 300 kr | |
Halmad Skånsk Anka med körsbärRödbetor, endive, rosenvatten, tamarind & körsbär | |
Hjort med enbär & rotselleriKarl-Johansvamp, shiso, granskott & hjortsky med portvin- & grönpeppar |
Desserter
Ostar från vagnen med tillbehörUrval av Nordiska & Franska ostar | |
Tartelette på vinteräpplenGrön Kardemumma, calvados & äppelsorbet med thaibasilika | |
Svarta vinbärYoghurt, mynta, frysta bär- & blad | |
Operakällarens SuffléHjortron, mjölkchoklad, whisky & tahitivanilj |