Á la carte meny

Á la carte

3 rätter - 1700 kr

Ert val av förrätt, varmrätt & dessert

Förrätter

»Tigerbiff« med Kalix Löjrom

Tartar på rådjur med pepparrot, gräslök & kärnmjölk

Terrine på Naturlig Foie Gras »Signatur«

Pistaschkrokant, punschkaramell & pepparflamberad ananas

Pilgrimsmussla från Hitra med Perigordtryffel

Vinterkål, späd broccoli & kåldashi

Stekt Kalvbräss

Karljohansvamp, salvia, brynt smör & rostad vitlök

Varmrätter

Rotselleri med svamp & enbär

Karljohansvamp, syltad rotselleri, muscatpumpa, granskott & pepparsky

Skreitorsk med Bergamott

Purjolök, knivmusslor, hjärtmusslor & jalapeno

*lägg till Rossini Gold Selection Caviar 300 kr

Halmad Skånsk Anka med körsbär

Rödbetor, endive, rosenvatten, tamarind & körsbär

Hjort med enbär & rotselleri

Karl-Johansvamp, shiso, granskott & hjortsky med portvin- & grönpeppar

Desserter

Ostar från vagnen med tillbehör

Urval av Nordiska & Franska ostar

Tartelette på vinteräpplen

Grön Kardemumma, calvados & äppelsorbet med thaibasilika

Svarta vinbär

Yoghurt, mynta, frysta bär- & blad

Operakällarens Sufflé

Hjortron, mjölkchoklad, whisky & tahitivanilj