Á la carte meny
Á la carte
3 rätter - 1700 kr
Ert val av förrätt, varmrätt & dessert
Förrätter
Sotad Pilgrimsmussla från HitraGrapefrukt, chili, cantaloupemelon & aromatiska örter | |
»Tigerbiff« med Kalix LöjromTartar på oxfilé med pepparrot, rädisor & gräslök | |
Terrine på naturlig Foie GrasPistaschkrokant, punschkaramell & pepparflamberad ananas | |
»Crème Ninon«Spritärter, mangold, späd broccoli, saltad citron & kärnmjölk |
Varmrätter
Rotselleri med höstsvamp & enbärHöstsvamp, syltad rotselleri, granskott & portvinssky med grönpeppar | |
Mälargös med Hummer från BretagneCurry á la Danyel, dragonört, pumpa & grillad hummersmörsås | |
Skånsk Vaktel med TryffelKaramelliserad lök, Sherry & smörad svampdashi | |
Rådjursadel med enbär & rotselleriHöstsvamp, shiso, granskott, viltsky med portvin & grönpeppar |
Desserter
Ostar från vagnen med tillbehörUrval av Nordiska & Franska ostar | |
Päron & Svarta VinbärGräddfilsmousse, pocherat päron, mandelolja, mynta & svartvinbärsblad | |
Sorbet på PersikaGrapefrukt, enbärsirap & citronverbena | |
Operakällarens SuffléHallon, kamomill, flädervinäger & gräddglass på tahitivanilj |